Kooiaap levering

Bent u op zoek naar een Kooiaap levering? Wij bieden u diverse mogelijkheden voor de kooiaap levering. Een kooiaap is een losse heftruck die achterop nagenoeg iedere trailer bevestigd kan worden. Binnen een minuut is de Kooiaap klaar voor gebruik, waardoor u direct uw vracht kunt laden en/of lossen.

 

Voor ons Kooiaap transport is geen vracht te groot of te zwaar, wat deze meeneemheftruck een uitstekende aanvulling op uw logistieke processen maakt. Zeker omdat wij begrijpen dat uw dagen vaak te weinig uren kennen voor al het werk dat u hebt. Regelmatig verzorgen wij een kooiaap levering. Vanzelfsprekend bedienen wij iedere bestemming (met of) zonder eigen heftruck met veel genoegen.

kooiaap-levering

4 weg systeem Kooiaap levering

Transporten Veens Herveld heeft diverse 4-weg kooiapen beschikbaar. Deze kunnen we achterop één van onze trailers bevestigen of achterop een aanhanger van een volumecombi. Zo gaat er geen ruimte verloren voor de lading. De Kooiaap kan op de meeste plaatsen probleemloos ingezet worden doordat alle wielen kunnen worden aangedreven en bestuurd. Door het 4-weg systeem kunnen de heftrucks ook zijwaarts rijden waardoor ook lengtegoederen, zoals hout en buizen vervoerd kunnen worden door smalle straten. Doordat de Kooiaap binnen één minuut operationeel is, kan de chauffeur de lading snel laden en lossen op adressen waar geen laad- of losmogelijkheid is. Kortom: Kooiaap levering kan u tijd en geld besparen.

kooiaap-transport-transporten-veens-herveld-holland1

Flexibel Kooiaap transport

Het grootste voordeel van Kooiaap transport is de flexibiliteit die deze manier van vervoer u biedt. Onze kooiapen hebben de volgende extra mogelijkheden:

 

  • Steunpoten bij de wielen om extra zware goederen te tillen tot 2500 kg
  • 4-weg systeem, d.w.z. ze rijden vooruit, achteruit en zijwaarts
  • Een mast met een hefhoogte van 3,40 meter
  • Aandrijving op alle wielen, zodat hij ook kan rijden op onverhard terrein

 

Zoals gezegd is een groot voordeel van Kooiaap levering de flexibiliteit. De goederen worden met de Kooiaap zonder moeite verplaatst, daar waar het met een pompwagen via de laadklep soms onmogelijk is (vanwege de ondergrond of het gewicht). Het is ook mogelijk om de lading met de kooiaap via de zijkant te lossen en te laden.

Voorbeelden van Kooiaap transport

Bouwmaterialen transport

Geen uitdaging is ons te groot. Daarom verzorgen wij ook bouwmaterialen transport. Doordat bouwmaterialen vaak afwijkende vormen hebben en zwaar van gewicht zijn, is het slim om dit soort transport over te laten aan een gespecialiseerde partij.

 

Tuinhout / tuinartikelen transport

Wilt u graag tuinhout/tuinartikelen transporteren? Wij hebben veel ervaring met het vervoeren van diverse goederen voor tuincentrums en detaillisten en pakken uw klus dan ook met beide handen aan.

 

Lengte afwijkende maten transport

Het kan soms voorkomen dat uw lading net even iets anders is dan gemiddeld. Soms zijn de goederen die u wilt vervoeren langer of hebben ze een afwijkende vorm. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw lange goederen of goederen met een afwijkende vorm van A naar B worden gebracht? Juist, met een Kooiaap.

veens-foto-071

Voordelen van het werken met Transporten Veens Herveld

  • Grote opslaglocatie in Herveld
  • Goed warehouse management systeem
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over uw goederen
  • Zekerheid van opslag onder goede condities
  • Just-in-time distributie mogelijkheden

Geschikt voor iedere ondergrond

Geen ondergrond is onbegaanbaar voor onze Kooiaap. Al rijdend - dankzij de moderne rijwielaandrijving - of in stilstand-  dankzij de klappoten – rijden we over nagenoeg alle wegen. Beschikt u niet over een eigen heftruck en hebt u een spoedklus waarbij deze toch echt onmisbaar is? Transporten Veens Herveld helpt u graag uit de brand.

Vragen over ons transport met kooiaap?

Transporten Veens Herveld is uw betrouwbare partner die begrijpt wat uw organisatie nodig heeft. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kooiaap transport? Wij nodigen u graag uit voor een kop koffie of glas thee om uw vragen en ons aanbod door te spreken. Neem contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte aan. Zelf bellen mag natuurlijk ook. U bereikt ons op 0488 – 451424.