Inboedel opslag container

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: een inboedel opslag container. Met een inboedel opslag container huren zorgt u ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

 

Bij Veens Herveld Transporten BV kunt u eenvoudig een inboedel opslag container huren. Een inboedel opslag container huren biedt flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u een opslagcontainer huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw container dan strikt noodzakelijk. Wilt u dat we de container weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de opslagcontainer zo snel mogelijk in.

image--1-

Multi-inzetbaar

Goed om te weten bij een inboedel opslag container huren is dat deze multi-inzetbaar is. Deze kunt u namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij leveren aan de particulier, en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een meubelopslag container voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de containers ook inzetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan.

Welke maat container is er bij Veens Herveld Transporten BV te huur?

De meest gebruikelijke containermaat is:

Extern

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Intern

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

Topkwaliteit inboedel opslag container huren

U wilt een opslagcontainer voor uw inboedel huren? Wij bieden onze klanten een topkwaliteit container. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Vraag een offerte aan en u krijgt een transparant overzicht van de investering in het huren van een inboedel opslag container.

image31

De voordelen van het huren van een inboedel opslag container

• Wind- en waterdicht

• Flexibele oplossing

• Meestal geen vergunning nodig

• Levering aan bedrijven én particulieren

• Op locatie geplaatst door onze transportdienst

Inboedel opslag container huren voor thuis

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf / organisatie? Dan is een inboedel opslag container een veilige plek voor de opslag van uw meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin. Zorg ervoor dat u kiest voor een container met voldoende opslagruimte. Als het blijkt dat u achteraf te weinig ruimte hebt, dan levert dat hinderlijke vertraging en dus stress op tijdens uw verbouwing of verhuizing.

whatsapp-image-2022-09-10-at-16-48-43--2-

Beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening

Wij zetten ons ervoor in dat u super tevreden bent over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om complete vrachten, distributieritten of spoedtransporten. En dus ook voor een inboedel opslag container huren.

Vergunning benodigd?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een inboedel opslag container. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente navraag te doen naar wat de regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook netjes als u vooraf aan de buren doorgeeft dat er een opslagcontainer in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de opslagcontainer nodig hebt en hoe lang deze blijft staan.

opslag-inboedel-container

Containers huren van hoge kwaliteit

Bij ons kunt u een inboedel opslag container huren van hoge kwaliteit. Veens Transporten Herveld heeft hoge kwaliteit containers beschikbaar. Deze zijn gegarandeerd schoon en direct klaar voor verzending. Wilt u meer weten over onze opslagcontainers? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Want het is belangrijk dat u een container huurt die perfect aansluit bij uw voorliefde en voorkeuren.