Pallet transporteur

Op zoek naar een betrouwbare pallettransporteur? Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal pallettransport. Wij bieden als pallettransporteur oplossingen voor uw transportvraagstuk, of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten. Wij distribueren alle soorten pallettransport op europallets, blokpallets en alle andere palletsoorten.

 

Ook goederen die niet op een standaard pallet passen worden door ons vervoerd. Voor pallet zendingen met spoed bieden wij de oplossing met onze koeriersdiensten. In de kleine bakwagens van onze koeriersdiens zijn wij in staat u pallet zeer snel te leveren. In overleg met u komen we altijd tot een oplossing, al dan niet met pallet vervoer, voor uw logistieke uitdagingen.

 

Dé transporteur voor alle soorten en maten voor pallets

De voornaamste palletmaten die gangbaar zijn in de transportsector zijn Europallets of Blokpallets. Een europallet is 120×80 (L x B) en kan maximaal 750 kilo dragen. Ook zit er statiegeld op deze pallets. Een blokpallet is 120×100 (L x B) en kan maximaal 1000 kilo dragen. Blokpallets zijn meestal wegwerppallets voor eenmalig gebruik. Het is overigens niet verplicht om al uw goederen via pallet vervoer te verzenden. Grotere goederen transporteren we graag via pallet vervoer. Dit zorgt ervoor dat de chauffeur makkelijker kan laden en lossen. En dit minimaliseert ook de kans op schade aan de goederen. Neem gerust contact met ons op bij vragen, wij helpen u verder.

pallettransporteur

Onze voordelen

Pallettransporteur Veens Herveld

  • Gespecialiseerd in pallet vervoer door heel Nederland
  • Wij staan voor korte lijnen, stiptheid én klantvriendelijkheid
  • Voor spoedleveringen zijn wij 24/7 bereikbaar
  • Wij bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Spoed pallet leveringen met compacte bakwagens

Full load pallettransport, groupage en palletdistributie

Dagelijks meer dan 50 vrachtwagens voor pallet vervoer

 

Elke dag rijden er meer dan 50 oplegger, bakwagens en combi's van Transporten Veens Herveld op de weg om onder andere goederen op pallets te vervoeren. Pallettransporteur Transporten Veens Herveld is daarom ook niet afhankelijk van andere vervoerders. Kleine of grote ladingen zijn geen probleem. Transporten Veens Herveld regelt het juiste pallet vervoer om aan al uw wensen te voldoen. Vraag direct een offerte aan.

pallet-transporteur

Advies of offerte

Wij helpen u verder

Wij zijn graag uw betrouwbare palletransporteur

 

Wilt u meer informatie over pallet vervoer of spoed pallet transport door Transporten Veens Herveld? Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met Transporten Veens Herveld of vraag direct een offerte aan via het formulier. Onze specialisten helpen u verder.

 

 

Sinds 1995

Meer dan 25 jaar historie in (pallet)transport

 

Transporten Veens Herveld bestaat sinds 1905 en staat voor bijna 110 jaar ervaring met transport. Sinds 1905 zijn wij actief als pallettransporteur. Wij hebben alleen Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en blinken onder andere uit in een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het pallet vervoer uitbesteedt wilt u daar toch geen omkijken meer naar moeten hebben? Volg ons ook op onze social media kanalen: Instagram en Facebook.