Transportbedrijf Veenendaal

Zoekt u een transportbedrijf dat moeiteloos de weg weet in, rondom en vanaf Veenendaal? Dat de routes weet op de belangrijkste industrieterreinen daar, zoals: De Compagnie, Ambacht/Nijverkamp en De Faktorij/De Vendel. Transporten Veens Herveld B.V. is als gespecialiseerd transportbedrijf in de buurt van Veenendaal enorm ervaren op het gebied van logistiek en transport. Zo vervoeren we zowel food als non-food goederen in Veenendaal, de provincie Utrecht, Nederland en Europa. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op betrouwbaarheid, stiptheid en natuurlijk de noodzakelijke veiligheid. Inmiddels zijn we al ruim 100 jaar op weg, letterlijk en figuurlijk. Dit maakt ons tot één van de meest ervaren transportbedrijven voor Veenendaal en omgeving. Dagelijks streven wij naar perfectie in betrouwbaarheid en kwaliteit. Ook voor u staan we graag en volledig klaar. Laat ons daarom vandaag nog weten op welke wijze we u van dienst kunnen zijn. Lees meer over ons verhaal

transportbedrijf-tiel-1

Enorm veel mogelijkheden

Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij vrijwel elk denkbaar transport voor u uitvoeren. Onze kleine wagens zijn perfect voor nationale en internationale koeriersdiensten en spoedtransporten. Onze grote wagens zijn daarentegen ideaal voor onder meer palletdistributie, volumetransport, Kooiaap-transporten en speciale transporten. Wij zijn er dan ook trots op dat wij uitgegroeid zijn tot een toonaangevend transportbedrijf voor de omgeving van Veenendaal. Verder hebben we ook de beschikking over diverse kranen, waarmee onze chauffeurs zelfs de zwaarste ladingen zelfstandig kunnen laden en lossen. Tevens beschikken we over een eigen distributiecentrum dat ideaal is voor de veilige op- en overslag van uw goederen.

transportbedrijf

De meerwaarde van Transporten Veens Herveld

Bij Transporten Veens Herveld zijn we natuurlijk enorm trots op onze rijke geschiedenis. Lang niet ieder transportbedrijf in de omgeving van Veenendaal kan zeggen dat het al meer dan een eeuw ervaring heeft in dit prachtige vak. Natuurlijk is ervaring alleen voor ons nog niet voldoende. Daarom werken we uitsluitend met uitstekend opgeleide chauffeurs en planners. Dit zorgt ervoor dat we iedere dag weer opnieuw de beste prestaties kunnen leveren voor onze dierbare klanten. Veel van onze klanten werken al jaren met ons samen en dit is iets waar we enorm trots op zijn. Voor ons is het een teken van wederzijds respect en groot vertrouwen. Elke dag opnieuw gaan we er weer met de volle 100% tegenaan om dit vertrouwen en respect waar te maken en verder te vergroten. Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor nieuwe verbindingen met zakelijke klanten. Bent u benieuwd hoe ons transportbedrijf Veenendaal u kan helpen met de beste logistieke oplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook gelijk een offerte bij ons aanvragen. We kijken er naar uit om van u te horen.

Offerte transportbedrijf Veenendaal

Wilt u weten wat de investering in uw kleine of grote transportklus rondom Veenendaal of omgeving gaat zijn? Vraag dan direct een offerte op maat bij ons aan. Om de aanvraag hiervan zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we een online formulier voor u klaarstaan. Vul hier uw naam, contactgegevens en uw eventuele bedrijfsnaam in en voeg vervolgens de belangrijkste gegevens over uw vracht toe, zoals het soort goederen en de gewenste data voor het ophalen en afleveren van uw zending. Hebt u bijzondere wensen of voorkeuren? Vul die dan zeker even in. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.