Kraanwagen huren

Wilt u een kraanwagen huren? Onze vloot bestaat uit meerdere kraanwagens. Wij verhuren zowel vaste kranen op motorwagens als verrijdbare kranen en trekkers met kraan. Wanneer uw een kraanwagen nodig hebt, kunt u dus uitstekend bij Transporten Veens Herveld terecht.

 

Met onze kraanwagens voor de verhuur is het mogelijk een grote verscheidenheid van ladingen zelfstandig te laden en lossen. Onze verhuur kraanauto's hebben een hefvermogen van 16 tot 54 ton per meter en een reikwijdte van maar liefst 15 tot 31.9. Ook montagewerk op locatie met behulp van de kraan behoort tot de mogelijkheden. Er kan gebruik gemaakt worden van een pallethaak, glaszuiger (max. 500/kg) of evenaar. Vraag een offerte aan of neem contact op voor onze autolaadkranen. 

kraanwagen-huren-veens-herveld

Oplossingen voor kraanwagen huren

Dat we voor alle logistieke uitdagingen een oplossing hebben, heeft mede te maken met ons wagenpark. We beschikken over zowel autolaadkranen, als mobiele, mini, en telekranen. Voor laden, lossen en hijsen zetten we vaak onze autolaadkranen in. Die kunnen bijna net zoveel als onze mobiele en telekranen en zijn efficiënter en goedkoper. Wat voor uw klus de beste oplossing is, bijvoorbeeld een kraanwagen huren, daarover adviseren wij u graag.

 

Diverse soorten en maten

Er zijn situatie waarbij een grote hijskraan niets kan uitvoeren. Denk daarbij aan het hijsen binnen in een pand of hal, onder een overkapping of achter in de tuin. Een kraanwagen huren van kleinere afmetingen is dan de oplossing. Een minikraan is hiervoor bijvoorbeeld veelal wel geschikt. Deze kranen kunnen door steegjes en poortjes rijden omdat ze smal zijn en een laag eigen gewicht hebben. Ze kunnen zelfs manoeuvreren door een deuropening. Minikranen zijn er in diverse soorten en maten maar ook met verschillende aandrijvingen bijvoorbeeld geheel op stroom.

Complete service

Een kraanwagen huren gaat bij Transporten Veens Herveld standaard met alle gangbare hulpmaterialen, zoals kettingwerk en hijsbanden. Ook speciale hulpmaterialen, zoals evenaar, kubel, pallethaak, manbak, puinbak of DEHA haken kunnen we op verzoek meeleveren. Onze medewerkers voldoen aan alle opleidings- en veiligheidseisen die kunnen gelden voor transport- en hijswerkzaamheden. Veiligheid staat voorop, zowel die van u als die van onze medewerkers. Onze kraanmachinisten beschikken over een geldig TCVT-certificaat en volgen een breed programma van cursussen en opleidingen voor o.a. veilig hijsen en het vastzetten van lading.

 

Transporten Veens Herveld

Wij zetten ons ervoor in dat zowel u als uw klant tevreden zijn over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Onze klantgerichte Nederlandse chauffeurs en planners zijn goed op elkaar ingesteld en verstaan hun vak als geen ander. Ze begrijpen dat transport meer is dan alleen goederen van A naar B vervoeren en vinden dit vanzelfsprekend. Lees meer over onze vrachtwagens met autolaadkraan.