Verhuiscontainer huren

Zoekt u een container voor uw verhuizing? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: een verhuiscontainer huren zorgt er namelijk voor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen heel en kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, de transportkosten en extra opties. Geleverd op locatie en weer opgehaald met ons eigen transport. Wel zo gemakkelijk voor u.

 

Mail direct naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor een superscherp aanbod.

 

verhuiscontainer-huren

Zeer royale inhoud

Onze verhuiscontainers hebben een inhoud van maar liefst 36m³. Bij ons huurt u voor vaak vergelijkbare tarieven veel meer ruimte voor uw container voor uw verhuizing in vergelijking met andere aanbieders.

Externe afmetingen

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Interne afmetingen

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

Voordelig een verhuiscontainer huren?

Gaat u binnenkort verhuizen van woning of bedrijf? Dan is een verhuiscontainer huren een veilige en slimme keuze voor de opslag van uw meubels, kantoorinventaris en andere inboedel. We bezorgen de verhuiscontainer bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de verhuiscontainer die u wilt huren naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin, op de oprit of op uw bedrijfsterrein. Onze verhuiscontainers hebben een enorme inhoud van ruim 36 m³.

 

verhuiscontainer-veensherveld-huren

Perfecte oplossing

Of u nu tijdelijke opslagruimte nodig hebt, goederen wilt verschepen of een mobiele werkplaats wilt creëren, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Hier zijn enkele redenen waarom een verhuiscontainer huren voor uw verhuizing bij ons een verstandige keuze is:

·         Flexibiliteit: Een verhuiscontainer huren geeft u flexibiliteit. Of het nu voor een paar weken, maanden of zelfs jaren is, wij kunnen een huurtermijn aanbieden die bij uw specifieke situatie past.

·         Kwaliteit en veiligheid: Onze verhuiscontainers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan internationale normen en specificaties. Ze zijn duurzaam, waterdicht en beveiligd tegen inbraak, waardoor uw goederen veilig en beschermd zijn tijdens transport of opslag.

·        Betrouwbare levering en ophaling: Wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare levering van de container voor uw verhuizing op de gewenste locatie. Bovendien kunnen we de verhuiscontainer ook weer ophalen zodra u deze niet meer nodig hebt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport en kunt u zich richten op uw eigen werkzaamheden.

·        Kostenbesparend: Een container voor uw verhuizing huren is vaak kosteneffectiever dan het aanschaffen van een nieuwe verhuiscontainer. U betaalt alleen voor de huurperiode en bespaart op de aanschafkosten, onderhoudskosten en opslagkosten op de lange termijn.

Contact opnemen over het huren van een container voor uw verhuizing

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het huren van de best passende verhuiscontainer die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig en bruikbaar advies. Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing. Ook voor transport, speciaal transport of volume transport