Pallet vervoer Nederland

Transporten Veens Herveld is thuis in pallet vervoer in Nederland. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw pallet vervoer een oplossing, of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten.

 

Wij distribueren allerhande goederen, gestapeld op Euro- of Blokpallets, maar ook goederen die niet op een standaard pallet passen. Daarnaast transporteren wij kleinere zendingen, bij spoed als koeriersdienst, met een van onze koeriersbussen, of in een samengestelde vracht met gebruik van ons eigen netwerk. In overleg met u komen we altijd tot een oplossing, al dan niet met pallet vervoer in Nederland, voor uw logistieke uitdagingen.

 

Maten voor pallet vervoer in Nederland

De voornaamste palletmaten die gangbaar zijn in de transportsector zijn Europallets of Blokpallets. Een europallet is 120×80 (L x B) en kan maximaal 750 kilo dragen. Ook zit er statiegeld op deze pallets. Een blokpallet is 120×100 (L x B) en kan maximaal 1000 kilo dragen. Blokpallets zijn meestal wegwerppallets voor eenmalig gebruik. Het is overigens niet verplicht om al uw goederen via pallet vervoer door Nederland te verzenden. Grotere goederen transporteren we graag via pallet vervoer in Nederland. Dit zorgt ervoor dat de chauffeur makkelijker kan laden en lossen. Dit minimaliseert de kans op nare schades.

pallet-vervoer-nederland

Prijzen, kosten en tarieven pallet vervoer in Nederland

Om pallet vervoer in Nederland voor uw goederen voor u uit te voeren, hebben we informatie van u nodig zoals het gewicht, de grootte / afmetingen, levertijd, bestemming, afhaallocatie enzovoorts. Met die informatie kunnen we voor u een prijs berekenen en een offerte uitwerken. Wilt u de tarieven weten voor pallet vervoer door Nederland direct weten, dan kunt u het beste meteen contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We helpen u graag met het verzenden van uw goederen en producten via pallet vervoer in Nederland.

Dagelijks meer dan 50 vrachtwagens voor pallet vervoer in Nederland

Dagelijks meer dan 50 vrachtwagens voor pallet vervoer in Nederland

Elke dag rijden er meer dan 50 wagens van Transporten Veens Herveld op de weg om onder andere goederen op pallets te vervoeren. Transporten Veens Herveld is daarom ook niet afhankelijk van andere vervoerders. Kleine of grote ladingen zijn geen probleem. Transporten Veens Herveld regelt het juiste pallet vervoer om aan al uw wensen te voldoen. Vraag direct een offerte aan.

 

Ruime ervaring met palletvervoer in Nederland

Transporten Veens Herveld staat voor bijna 110 jaar ervaring met transport, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij hebben alleen Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en blinken onder andere uit in een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het pallet vervoer in Nederland uitbesteedt wilt u daar toch geen omkijken meer naar moeten hebben?

vervoer-pallets-nederland

(Spoed) Pallet vervoer vanaf één stuks door heel Nederland en Europa

Onze Europese dekking realiseren we doordat wij deelnemen aan een netwerk van ruim 300 transportbedrijven. Transporten Veens Herveld is mede hierdoor in staat om dagelijks klein pallet vervoer (één tot zes pallets) naar alle postcodes in Nederland en Europa te vervoeren op auto’s die voorzien zijn van een laadklep. We doen dit zonder afbreuk te doen aan onze kracht als familiebedrijf. De kracht die u ongetwijfeld kunt waarderen. Wij staan voor kwaliteit, tijd en aandacht voor u als klant met een modern wagenpark en persoonlijk contact.

palletvervoerder-nederland

Voordelen van pallet vervoer in Nederland via Transporten Veens Herveld

 

  • Gespecialiseerd in pallet vervoer door heel Nederland
  • Wij staan voor korte lijnen, stiptheid én klantvriendelijkheid
  • Voor spoedleveringen zijn wij 24/7 bereikbaar
  • Wij bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Makkelijk en snel pallet vervoer binnen Nederland
pallet-vervoeren-nederland

Contact over pallet vervoer door Nederland

Wilt u meer informatie over pallet vervoer in Nederland of spoedtransport door Transporten Veens Herveld? Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met Transporten Veens Herveld.