pallet-transport-nederland1

Pallettransport Nederland

Transporten Veens Herveld is trots op de grote groep vaste klanten waarvoor wij dag in dag uit het pallettransport door Nederland zo efficiënt mogelijk verzorgen. Ook groupagezendingen zijn van harte welkom. Onze afdeling planning combineert de goederen met andere deelzendingen om tot een zo uitgebalanceerd mogelijke goederenstroom te komen.

Veens Herveld is uw specialist in pallettranssport door Nederland en Europa. Voordat we uw transportpallets klaar zetten om ze te versturen door Nederland kunnen wij ze voor u op- en overslaan in ons eigen distributiecentrum.

veens-foto-009

Pallettransport door heel Nederland en Europa

Snel en vakkundig

Uw goederen worden snel en vakkundig afgehaald en bezorgd binnen Nederland, België en het Ruhrgebied in Duitsland op de dag die u wenst. Daarnaast leveren we express distributie services voor het pallettransport met uw goederen door heel Nederland en Europa tegen concurrerende en transparante tarieven. Onze Europese dekking realiseren we doordat wij deelnemen aan een netwerk van ruim 300 transportbedrijven.

Transporten Veens Herveld
is mede hierdoor in staat om dagelijks kleine zendingen (één tot zes stuks) met transportpallets naar alle postcodes in Nederland en Europa te vervoeren op auto’s die voorzien zijn van een laadklep. We doen dit zonder afbreuk te doen aan onze kracht als ervaren familiebedrijf. De kracht die u ongetwijfeld kunt waarderen. Wij staan voor kwaliteit, tijd en aandacht voor u als klant met een modern wagenpark en persoonlijk contact.

 

Dagelijkse distributiedienst

Het netwerk biedt een dagelijkse express distributiedienst om transportpallets met goederen binnen Europa van en naar de UK, België, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noord-Frankrijk, Zwitserland en naar Italië, Portugal en Spanje eenvoudig te vervoeren. We maken gebruik van verschillende palletmaten, waardoor we een kleine zending pallettransport betrouwbaar en goedkoop voor u kunnen versturen.

Het versturen van uw transportpallets door Nederland

Eén of meerdere pallettransporten te regelen? Transporten Veens Herveld is de specialist in uitdagend pallettransport met goederen door Nederland en Europa. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een laadklep waardoor wij doelmatig het door u gewenste pallettransport voor u kunnen verzorgen. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde vergunningen die voor het uitvoeren van uw pallettransport nodig zijn. Afhankelijk van uw wensen, bieden wij u een passende oplossing voor het realiseren van uw pallettransport door Nederland en de rest van Europa. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van onze magazijnopslag.

veens-foto-104

Pallettransport door Transporten Veens Herveld

·         Ook mogelijk om één losse pallet te versturen

·         Zowel éénmalig als op vaste basis 

·         Veilig en vakkundig pallet transport voor uw goederen

·         Mogelijk om het uitvoeren van uw pallettransport dezelfde dag als ook een dag later te laten plaatsvinden

·         Pallettransport uitvoerbaar binnen Nederland of naar het buitenland

·         Volg de zending via een Track & Trace code

 

Pallet versturen binnen Nederland in één dag

Wilt u een pallet laten transporteren binnen Nederland? Afhankelijk van de tijdstippen waarop u de zending aanmeldt en deze kan worden afgehaald door de ontvangende partij, wordt uw pallet dezelfde dag of de volgende ochtend voor 12.00 uur bezorgd.

 

Betrouwbaar uw pallet laten versturen door Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het verzorgen van uw pallettransport door Nederland en Europa? Dan bent u bij Transporten Veens Herveld aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het realiseren van uw pallettransport door heel Nederland. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een ruime laadklep, waardoor wij eenvoudig het pallettransport door Nederland en Europa voor u kunnen verzorgen. Hierbij focussen wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. Wij versturen uw bestelde goederen makkelijk, snel en efficiënt naar uw gewenste plek. Wij versturen en vervoeren dagelijks pallets door heel Nederland. Dit doen we voor zeer uiteenlopende bedrijven en ook graag voor uw onderneming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan alvast een afspraak in of vraag een offerte aan.

veens-foto-048

Kosten pallettransport

Wij streven ernaar u te allen tijde een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, met eerlijke tarieven voor het transporteren van uw pallet door Nederland en Europa. Zo betaalt u niet een standaardprijs per kilogram, per grootte of per gereden kilometer. Aan de hand van een gereduceerd tarief berekenen we een prijs berekend op basis van het aantal gereden uren en het aantal kilometers. Ook het aantal pallets dat we voor u transporteren, het gewicht, de afmetingen en de eindbestemming zijn hierbij belangrijke factoren. Per opdracht werken we daarom een gespecificeerde prijsindicatie uit. Daarbij zijn ook de laad- en lostijd, eventuele wachttijden en toeslagen voor avonden, weekenden en feesten van invloed. Benieuwd naar de kosten voor het transporteren van een pallet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Voordelen

Waarom uw pallettransport via Transporten Veens Herveld?

 

·         Gespecialiseerd in pallettransport door heel Nederland en Europa

·         Wij staan voor korte lijnen, stiptheid én klantvriendelijkheid

·         Voor spoedleveringen zijn wij 24/7 bereikbaar

·         Wij bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding

·         Makkelijk en snel pallettransport

Contact

Wilt u meer informatie over een spoedtransport of het uitvoeren van pallettransport door Transporten Veens Herveld? Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek via 0488 - 45 14 24 of stuur een e-mail naar info@veensherveld.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten in de contactaanvraag op onze website, dan nemen wij  zo snel mogelijk contact met u op.