Vrachtwagen met kraan huren

Wilt u een vrachtwagen met kraan huren? Onze vloot bestaat uit meerdere kraanauto's. Wij verhuren zowel vaste kranen op motorwagens als verrijdbare kranen en trekkers met kraan. Wanneer u dus een kraanauto nodig hebt, dan kunt u bij Transporten Veens Herveld terecht.

 

Om onze dienstverlening aan u uit te breiden, hebben we ons kraanwagenpark vergroot met een nieuwe DAF CF kraanauto met jib en lier. Dit is een 47 tons kraanauto met een reikwijdte van maar liefst 27 meter.

 

Vrachtwagen met kraan huren

Met onze kraanauto's voor de verhuur is het mogelijk een grote verscheidenheid van ladingen zelfstandig te laden en lossen. Onze verhuur kraanauto's hebben een hefvermogen van 16 tot 54 ton per meter en een reikwijdte van maar liefst 15 tot 31.9 Ook montagewerk op locatie met behulp van de kraan behoort tot de mogelijkheden. U kunt gebruik maken van een pallethaak, glaszuiger (max. 500/kg) of evenaar. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om een vrachtwagen met kraan te huren.

 

 

vrachtwagen-met-kraan

Snel en vanzelfsprekend

Wij zetten ons ervoor in dat zowel u als uw klant tevreden zijn over het door ons verzorgde traject van een vrachtwagen met kraan huren. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Onze klantgerichte Nederlandse chauffeurs en planners zijn goed op elkaar ingespeeld en verstaan hun vak als geen ander. Ze begrijpen dat transport meer is dan alleen goederen van A naar B vervoeren en vinden dit vanzelfsprekend. Daarom is een vrachtwagen met kraan huren bij Transporten Veens Herveld een verantwoorde en logische keuze.

vrachtwagen-met-kraan-huren1

Ideale oplossing

Voor hijswerk en transport is een vrachtwagen met kraan huren de ideale oplossing. De moderne vloot aan vrachtwagens van Transporten Veens Herveld B.V. bestaat uit verschillende vrachtauto’s die voorzien zijn van een autolaadkraan. Hiermee kunt u hijswerkzaamheden en horizontaal transport – laten - uitvoeren op plaatsen waar andere hijskranen geen toegang toe hebben. Of niet eens mógen komen. Zo kunt u met één voertuig laden, lossen, hijsen en transporteren. Ook voldoet ons moderne wagenpark volledig aan de Euro 6 norm, waarmee we de beste milieuprestaties behalen en hiermee onbeperkt toegang tot alle milieuzones en steden in binnen- en buitenland hebben. Neem contact met ons op voor het huren van een vrachtwagen met een kraan.


Betrouwbaar een vrachtwagen met kraan huren

Transporten Veens Herveld bestaat sinds 1905 en staat voor bijna 110 jaar ervaring met transporten in allerlei sectoren. Wij hebben alleen Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en blinken onder andere uit in een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u een vrachtwagen met kraan huren overweegt, dan wilt u daar toch zo weinig mogelijk zorgen over hebben? Neem contact met ons op voor uw vragen over een vrachtwagen met kraan huren.

 

Blijf op de hoogte rondom de laatste ontwikkelingen bij Veens Herveld. Wij zijn ook actief op Faceboook en Instagram. Volgt u ons al?