Pallet distributie

Transporten Veens Herveld is trots op de grote groep vaste klanten waarvoor wij de palletdistrubitie mogen verzorgen. Ook groupagezendingen zijn van harte welkom. Onze afdeling planning combineert de goederen met andere deelzendingen om tot een zo efficiënt mogelijke goederenstroom te komen.

 

pallet-distributie-transporten-veens-herveld

Pallets van alle formaten

Veens Herveld is dé vervoerder van uw producten verpakt op pallets van alle formaten. Pallets kunnen worden op- en overgeslagen in onze eigen op- en overslagloods.

Uw goederen worden snel en vakkundig afgehaald en bezorgd binnen Nederland, België en het Ruhrgebied in Duitsland op de dag die u wenst. Daarnaast leveren we express distributie services voor kleine zendingen van goederen op pallets door heel Nederland en Europa tegen concurrerende transparante tarieven.

pallet-distrubutie-transporten-veens-herveld-1

Bezorging vanaf 1 pallet door heel Europa

De Europese dekking wordt gerealiseerd doordat wij deelnemen aan een netwerk van ruim 300 transportbedrijven. Transporten Veens Herveld is mede hierdoor in staat om dagelijks kleine palletzendingen (1 tot 6 pallets) naar alle postcodes in Europa te vervoeren op auto’s die voorzien zijn van een laadklep.  We doen dit zonder afbreuk te doen aan onze kracht als familiebedrijf. De kracht die u ongetwijfeld kunt waarderen. Wij staan voor kwaliteit, tijd en aandacht voor u als klant met een modern wagenpark en persoonlijk contact.

Het netwerk biedt een dagelijkse expresdistributiedienst binnen Europa van en naar de UK, België, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Noord-Frankrijk, Zwitserland en naar Italië, Portugal en Spanje.

We maken gebruik van verschillende palletmaten, waardoor een kleine zending betrouwbaar en goedkoop verstuurd kan worden.