Kraanauto huren

Onze vloot bestaat uit meerder kraanauto's. Wij verhuren zowel vaste kranen op motorwagens als verrijdbare kranen en trekkers met kraan. Wanneer uw een kraanauto nodig heeft kunt u dus bij Transporten Veens Herveld terecht. 

Kraanwagen huren

Verhuur van Kraanauto's met een grote reikwijdte

Met onze kraanauto's voor de verhuur is het mogelijk een grote verscheidenheid van ladingen zelfstandig te laden en lossen. Onze verhuur kraanauto's hebben een hefvermogen van 16 tot 54 ton per meter en een reikwijdte van maar liefst 15 tot 31.9 Ook montagewerk op locatie met behulp van de kraan behoort tot de mogelijkheden. Er kan gebruik gemaakt worden van een pallethaak, glaszuiger (max. 500/kg) of evenaar. Vraag een offerte aan of neem contact op voor onze autolaadkranen. 

Transporten Veens Herveld

Wij zetten ons ervoor in dat zowel u als uw klant tevreden zijn over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Onze klantgerichte Nederlandse chauffeurs en planners zijn goed op elkaar ingesteld en verstaan hun vak als geen ander. Ze begrijpen dat transport meer is dan alleen goederen van A naar B vervoeren en vinden dit vanzelfsprekend. Lees meer over onze vrachtwagens met autolaadkraan.