Volumetransport

Al jarenlang verzorgen wij dagelijks volume transporten. Wij rijden met lucht geveerde trailers met schuifzeilen tot maar liefst 115m³ en met een binnenhoogte van max. 3,00 meter, schuif- en hefdak.

veens-volume-combi

Volumecombi's in verschillende soorten en maten

De volumecombi's met hefdak zorgen ervoor dat bijvoorbeeld toch machines of kunststof pakketten van 3 meter hoog snel verladen worden. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een specialist in volumetransport. Ons moderne materiaal is geschikt voor ladingen tot 20 ton. Door de inzet van volumetransport profiteert u van een extra vervoerscapaciteit van ongeveer 20%. Bij ons volume transport wordt ook een kooiaap ingezet.

 

 

volume-transport-

Groot volume transport

Met groot volume transport door Transporten Veens Herveld kunt u kosten besparen. Goederen met volume zoals pallets, isolatiematerialen, vaten en verpakkingen worden door ons professioneel vervoerd. Voor de uitvoering van uw groot volume transport gebruiken wij volume combi’s. Dit is een motorwagen + aanhanger.

 

 

 

 

volume-combi

Volume transport Internationaal

Wilt u grote aantallen vracht vervoeren naar onze buurlanden? Wij verzorgen volume transport in Europa. Daarnaast bieden wij ook nog tal van andere transportoplossingen. Neem contact op of vraag een offerte aan voor volumetransport in Nederland of Europa. Wij helpen u verder.