Ons verhaal

Met een historie sinds 1915 zijn wij uitgegroeid tot een solide bedrijf met een grote groep van vaste klanten. Wij bieden u al ruim 100 jaar beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening. 

pic-10

Beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening

Elke dag werken we hard aan het afleveren van alle zendingen van onze klanten. Wij zetten ons ervoor in dat zowel u als uw klant tevreden zijn over het door ons verzorgde logistieke proces. Een historie van meer dan honderd jaar is niet vanzelfsprekend. Er is in alle jaren veel veranderd maar onze kernwaarden zijn altijd hetzelfde gebleven. Wij zijn er voor onze klanten, altijd en overal. 

pic-31

Gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend

Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Wij werken met een vast team van goed opgeleide chauffeurs en planners. Wij zijn dan ook trots op de langdurige succesvolle relatie met onze vaste klanten. 

pic-9

Transport is meer dan alleen vervoeren

Onze klantgerichte Nederlandse chauffeurs en planners zijn goed op elkaar ingesteld en verstaan hun vak als geen ander. Ze begrijpen dat transport meer is dan alleen goederen van A naar B vervoeren en vinden dit vanzelfsprekend.

Transporten Veens Herveld
Wageningsestraat 11
6673 DA Andelst

+31(0)488 – 451424
info@veensherveld.nl