Internationaal transportbedrijf

Bent u op zoek naar een internationaal transportbedrijf dat de weg kent in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland? Dagelijks vertrekken onze chauffeurs naar bestemmingen in heel Europa. En zij nemen graag uw vracht mee om die veilig op zijn bestemming af te leven in één van deze landen.

 

Met een specialisme in ritten binnen de Benelux en Duitsland en een bereik ver daarbuiten, zijn de mogelijkheden bij Transporten Veens Herveld eindeloos. Als transportbedrijf dat ook internationaal opereert, verzorgen wij ritten tot ver buiten de landsgrenzen.

internationaal-transport

Wij nemen uw zorgen uit handen

Als internationaal transportbedrijf doen wij ons uiterste best om u al uw zorgen uit handen te nemen. Zo kunt u gerust zijn op het vervoer van uw goederen naar het buitenland en kun zich volledig richten op waar u goed in bent: ondernemen.

internationaal-transportbedrijf

Altijd een oplossing voor uw logistieke uitdagingen

Transporten Veens Herveld is thuis in nationaal en internationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten. Wij distribueren allerhande goederen, gestapeld op Euro- of Blokpalletten. En ook goederen die niet op een standaard pallet passen. Ook kleinere zendingen transporteren wij - bij spoed als koeriersdienst - met één van onze koeriersbussen, of in een samengestelde vracht met Palletways. In overleg met u komen we altijd tot een oplossing voor uw logistieke uitdagingen.

internationaal-transport-veensherveld

Goederenvervoer binnen West-Europa

Veens Herveld verzorgt als internationaal transportbedrijf transporten in een groot gedeelte van West-Europa. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Luxemburg behoren tot ons standaard werkterrein. Het betreft hier een grote verscheidenheid aan goederen die wij vervoeren met verschillende opleggers. Wij hebben tautliners, kastenwagens en (semi-)diepladers.

kooiaap-transport-transporten-veens-herveld-holland2

Geen rit te ver

Internationaal transportbedrijf Veens Herveld is uw partner voor transport in grote delen van Europa. Geen enkele rit is ons te ver. Of uw goederen nu naar België moeten, naar het oosten van Duitsland of diep in Zwitserland. Alle ritten voeren we met de grootste zorg uit. Onze chauffeurs hebben veel ervaring, in zowel binnen- als buitenland. Voor transport binnen de Benelux en Duitsland hebt u aan Veens Transporten Herveld als internationaal transportbedrijf een prima en toegewijde partner.

Ook nationaal actief

Als internationaal transportbedrijf dat ook nationaal actief is, vinden we het belangrijk dat u blind op ons kunt vertrouwen. Al uw vrachten halen we tijdig op en die leveren we uiteraard op de juiste locatie af. Veens Herveld heeft vele mogelijkheden om uw transport te verzorgen als dat lang, breed of hoog is. We beschikken over de benodigde ontheffingen om lading te vervoeren tot 3.5 meter breed en 3.5 meter hoog en tot 24 meter lang. Hiervoor kunnen wij de volgende transportmiddelen voor u inzetten: diepladers, semi-diepladers en uitschuiftrailers. Transporten Veens Herveld kan bovendien platte constructies (gevelelementen, puien, panelen, enz.) vervoeren met een hoogte van wel vijf meter. Deze constructies worden verladen op een speciaal juk, die wij op een van onze voertuigen kunnen monteren.