Zeecontainer verhuur

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: zeecontainer verhuur. Een zeecontainer huren zorgt er namelijk voor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, de transportkosten en extra opties. Geleverd op locatie en weer opgehaald met ons eigen transport. Wel zo gemakkelijk voor u.

 

Klik hier voor een scherpe offerte op maat voor een zeecontainer.

 

U kunt ook mailen naar info@veensherveld.nl of bellen naar +31(0)488 45 14 24 voor een zeer scherp aanbod.

zeecontainer-huren2

Zeer royale inhoud

Ons zeecontainerverhuur bestaat uit containers met een inhoud van maar liefst 36m³. Bij ons huurt u voor vaak vergelijkbare tarieven veel meer opslagruimte in vergelijking met andere aanbieders.

 

Externe afmetingen

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Interne afmetingen

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

Voordelig een zeecontainer huren

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf? Dan is een zeecontainer een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de zeecontainer bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin, op de oprit of op uw bedrijfsterrein. Onze zeecontainers hebben een enorme inhoud van ruim 36m³. 

Lees hier het verhaal van Veens Herveld.

Perfecte oplossing

Of u nu tijdelijke opslagruimte nodig hebt, goederen wilt verschepen of een mobiele werkplaats wilt creëren, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Hier zijn enkele redenen waarom zeecontainer verhuur bij ons een verstandige keuze is:

·         Flexibiliteit: Een zeecontainer huren geeft u flexibiliteit. Of het nu voor een paar weken, maanden of zelfs jaren is, wij kunnen een huurtermijn aanbieden die bij uw specifieke situatie past.

·         Kwaliteit en veiligheid: Onze zeecontainers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan internationale normen en specificaties. Ze zijn duurzaam, waterdicht en beveiligd tegen inbraak, waardoor uw goederen veilig en beschermd zijn tijdens transport of opslag.

·        Betrouwbare levering en ophaling: Wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare levering van de zeecontainer op de gewenste locatie. Bovendien kunnen we de container ook weer ophalen zodra deze niet meer nodig is. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport en kunt u zich richten op uw eigen werkzaamheden.

·        Kostenbesparend: Een zeecontainer huren is vaak kosteneffectiever dan het aanschaffen van een nieuwe container. U betaalt alleen voor de huurperiode en bespaart op de aanschafkosten, onderhoudskosten en opslagkosten op de lange termijn.

opslagcontainer-toilettaxi2

Praktische oplossing

Of u nu een particulier bent die extra opslagruimte nodig heeft of een bedrijfseigenaar die goederen over lange afstanden wil verschepen: zeecontainer verhuur is een praktische en voordelige oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het huren van een zeecontainer bij ons bedrijf. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste container voor uw specifieke behoeften.

Contact opnemen over het huren van een zeecontainer

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig en bruikbaar advies. Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing.