Kraan auto's

Veens Herveld heeft meerdere auto’s uitgerust met een kraan. Dit zijn zowel vaste kranen op motorwagens en trekkers als verrijdbare kranen op de oplegger.

kraanwagen-veens-herveld

Grote verscheidenheid van ladingen zelfstandig laden en lossen

De kranen hebben een hefvermogen van 16 tot 54 ton per meter en een reikwijdte van 15 tot 31.9 meter.

Met behulp van deze kranen is een grote verscheidenheid van ladingen zelfstandig te laden en te lossen. Ook montagewerk op locatie met behulp van de kraan behoort tot de mogelijkheden. Er kan gebruik gemaakt worden van een pallethaak, glaszuiger (max. 500/kg) of evenaar.

Om onze dienstverlening verder uit te breiden, hebben we recent ons kraanwagenpark vergroot met een nieuwe DAF CF kraanauto met jib en lier. Dit is een 47 tons kraanauto met een reikwijdte van 27 meter.

vrachtwagen-met-kraan-huren

Veelzijdig inzetbaar

Voor hijswerk en transport zijn onze vrachtwagens met kraan veelzijdig inzetbaar. Onze moderne vloot bestaat uit verschillende vrachtauto’s die voorzien zijn van een autolaadkraan. Montagewerk op locatie behoort tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u hijswerkzaamheden en horizontaal transport – laten - uitvoeren op plaatsen waar andere hijskranen geen toegang toe hebben. Of niet eens mógen komen.

Zo kunt u met één voertuig laden, lossen, hijsen en transporteren. Ook voldoet ons moderne wagenpark volledig aan de Euro 6 norm, waarmee we de beste milieuprestaties behalen en hiermee onbeperkt toegang tot alle milieuzones en steden in binnen- en buitenland hebben. Neem contact met ons op voor het huren van een vrachtwagen met een kraan.