(Inter)nationaal transport

Op zoek naar een logistiek specialist die de weg kent in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland? Dagelijks vertrekken onze chauffeurs naar bestemmingen in heel Europa. 

veens-foto-066

Altijd een oplossing voor uw logistieke uitdagingen

Transporten Veens Herveld is thuis in internationaal en nationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten. Wij distribueren allerhande goederen, gestapeld op Euro- of Blokpalletten, maar ook goederen die niet op een standaard pallet passen. Ook kleinere zendingen transporteren wij -bij spoed als koeriersdienst- met een van onze koeriersbussen, of in een samengestelde vracht met Palletways. In overleg met u komen we altijd tot een oplossing voor uw logistieke uitdagingen.

internationaal-nationaal-transport-goederenvervoer-transporten-veens-herveld

Goederenvervoer binnen West-Europa

Veens Herveld verzorgt transporten in een groot gedeelte van West-Europa. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Luxemburg behoren tot ons standaard werkterrein. Het betreft hier een grote verscheidenheid aan goederen die wij vervoeren met verschillende opleggers. Wij hebben tautliners, kastenwagens en (semi-)diepladers.