Logistiek opslag

Op zoek naar ruimte om uw goederen veilig op te slaan? Transporten Veens Herveld beschikt over een 2200 m² groot distributiecentrum. Een moderne werkomgeving waar we uw goederen veilig en met zorg behandelen.

Bij Transporten Veens Herveld begrijpen we hoe belangrijk het is om uw logistiek opslag efficiënt en veilig te beheren. Onze uitgebreide faciliteiten en ervaren team staan klaar om aan al uw opslagbehoeften te voldoen, of het nu gaat om palletopslag, ware-housing, blokstapeling of het verwerken van zeecontainers.

logistiek-opslag

Voordelige palletopslag

Bij Veens Herveld is palletopslag al mogelijk vanaf 1,25 euro per week, gebaseerd op het formaat van een Europallet. Onze flexibele opslagoplossingen zijn ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. Neem via onderstaande button contact op, stuur een email naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor het scherpste aanbod op maat!

veilig-en-efficient-opslaan

Veilig en efficiënt opslaan

Onze logistiek opslag faciliteiten bieden een veilige op- en overslag van handelsgoederen, geheel volgens de TLN-PD 2000 voorwaarden. Ons verwarmde distributiecentrum heeft een hoogte van 11 meter en een oppervlakte van ruim 2200 m². Dit zorgt voor voldoende ruimte om uw producten efficiënt en veilig op te slaan. We maken gebruik van palletstellingen met liggers voor vier Europaletten, met een totale massa van maximaal vier ton per ligger. Voor volumineuze goederen of inboedels bieden we stapelbare boxen van 10 m³.

Diverse opslagmogelijkheden

Transporten Veens Herveld biedt als internationaal transportbedrijf naast palletopslag ook andere logistiek opslag opties. Onze hal is geschikt voor blokstapeling van goederen tot vijf ton per m² dankzij de zware vloerconstructie. We kunnen ook zeecontainers voor u laden, lossen en opslaan. Onze uitgebreide ervaring in inpak- en ompakwerkzaamheden, labelen, en het samenstellen van zendingen of pallets maakt ons de ideale partner voor uw opslagbehoeften.

veens-herveld-transportbedrijf4

Binnen- en buitenopslag

Naast binnenopslag bieden we ook buitenopslag op ons 10.000 m² grote op- en overslagterrein. Hier kunnen we diverse logistiek opslag diensten aanbieden, zoals labelen, uitsorteren, verpakken, laden en lossen met een kraan of heftruck. Dit terrein biedt voldoende ruimte voor verschillende opslagbehoeften en maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op de eisen van onze klanten.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw logistiek opslag? Transporten Veens Herveld biedt een scala aan oplossingen voor al uw opslagbehoeften. Of het nu gaat om palletopslag, blokstapeling of het verwerken van zeecontainers, wij hebben de faciliteiten en expertise om u van dienst te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.