glastransport

Glastransport

Wilt u uw glastransport uitbesteden? Dan bent op de juiste website beland. Transporten Veens Herveld B.V. is gespecialiseerd in het transport van uw glas. Wij hebben ons gericht op de logistiek van glas dat in onder andere de bouw gebruikt wordt. Onze transportmiddelen zijn ingericht op het vervoeren van glas.


Transporten Veens Herveld B.V. is hierin gespecialiseerd met behulp van open trailers met verrijdbare kranen. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij denken met u mee in het voorzien van nieuw materiaal, volgen de laatste innovaties en stemmen daar onze aanschaf van materialen op af voor uw transport van uw glas.

Glastransport in beproefde en ervaren handen

Wanneer u bij een transport glas wilt vervoeren kan Transporten Veens Herveld B.V. met het huidige bestaande wagenpark voldoen aan al uw wensen en eisen. Een aantal vrachtwagens is uitgerust met zwaardere kranen die zware lasten kunnen verplaatsen. Ook zijn wij in het bezit van bakwagens met aanhangwagens met een vaste kraan, waardoor wij ook bij moeilijk bereikbare plaatsen tijdens het transporteren van glas kunnen komen. Hierdoor is het mogelijk om de werkzaamheden uit te voeren in krappe ruimtes. Wij staan garant voor een goede aflevering tijdens het transport van uw glas.


Uw glastransport in veilige handen bij onze chauffeurs

Onze chauffeurs zijn VCA-gecertificeerd, werken met gekeurde spanbanden en hebben gekeurde, zelfsluitende haken om te kunnen laden. Als u vragen hebt over een breuk of andere schade tijdens het vervoer van uw glasproducten kunnen we direct reageren. Wij plannen zoveel mogelijk chauffeurs in op vaste routes voor het de transporten van allerlei soorten glas.  Onze chauffeurs kennen dus hun klanten en zijn op de hoogte van hun wensen. Glastransporten voeren we dagelijks uit  door het gehele land en onze ervaren chauffeurs zorgen voor een snelle levering.


Vakmensen met prima materiaal

Het nauwgezet hijsen, transporteren en plaatsen van alle mogelijke materialen uit glas is specialistenwerk. Met veel vakmanschap, gevoel, inzicht en hoogwaardige middelen verzorgt Transporten Veens Herveld B.V.  dit voor u. Met uiterste precisie verzorgen wij eenvoudige en compliceerde hijs- en transportopdrachten in glastransport.

 

Zorgvuldig

Van eerste telefoontje tot eindbestemming. Transporten Veens Herveld B.V. geeft u de zekerheid en een persoonlijke garantie dat alles wordt gedaan om uw opdracht met veel zorg en deskundigheid uit te voeren.  

 

Waarom kiest u voor Transporten Veens Herveld B.V.?

 

·         De kracht van kennis

·         Perfect hijs- en transportwerk door ervaring en inzicht

·         Ervaren chauffeurs in dienst

·         Betrouwbare onderneming

·         Flexibele instelling

 

 

glastransport-specialist

Betrouwbaar glastransport

Transporten Veens Herveld bestaat sinds 1905 en staat voor bijna 110 jaar ervaring met transporten in allerlei sectoren. Wij hebben alleen Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en blinken onder andere uit in een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het transport van uw glasartikelen uitbesteedt, wilt u daar toch geen omkijken meer naar hebben? Neem contact met ons op voor uw vragen over glastransport.