Pallets verzenden in Nederland

Transporten Veens Herveld is trots op de grote groep vaste klanten voor wie wij dag in dag uit het pallets verzenden in Nederland zo efficiënt mogelijk verzorgen. Ook groupagezendingen zijn van harte welkom. Onze afdeling planning combineert de goederen met andere deelzendingen om tot een zo uitgebalanceerd mogelijke goederenstroom te komen.

 

Veens Herveld is dé vervoerder van uw producten verpakt op pallets van alle formaten. Voordat we uw pallets voor verzending klaar zetten om ze te verzenden in Nederland kunnen wij ze voor u op- en overslaan in ons eigen distributiecentrum.

pallets-verzenden-in-nederland

Snel en vakkundig

Wij halen uw goederen snel en vakkundig af en we bezorgen deze in Nederland, België en het Ruhrgebied in Duitsland op de dag die u wenst. Daarnaast leveren we express distributie services voor het verzenden van pallets met uw goederen in heel Nederland en door Europa tegen concurrerende en transparante tarieven.

Verzenden vanaf één pallet in Nederland en door Europa

Onze Europese dekking realiseren we doordat wij deelnemen aan een netwerk van ruim 300 transportbedrijven. Transporten Veens Herveld is mede hierdoor in staat om dagelijks kleine palletzendingen (één tot zes pallets) naar alle postcodes in Nederland en Europa te vervoeren op auto’s die voorzien zijn van een laadklep. We doen dit zonder afbreuk te doen aan onze kracht als familiebedrijf. De kracht die u ongetwijfeld kunt waarderen. Wij staan voor kwaliteit, tijd en aandacht voor u als klant met een modern wagenpark en persoonlijk contact.

Dagelijkse distributiedienst

Het netwerk biedt een dagelijkse express distributiedienst om pallets verzenden in Nederland met goederen binnen Europa van en naar de UK, België, Denemarken, Duitsland, Luxemburg, Noord-Frankrijk, Zwitserland en naar Italië, Portugal en Spanje eenvoudig mogelijk te maken. We maken gebruik van verschillende palletmaten, waardoor we een kleine zending betrouwbaar en goedkoop voor u kunnen versturen.

veens-herveld-transportbedrijf

Het verzenden van uw pallets in Nederland

Eén of meerdere pallets versturen? Transporten Veens Herveld is de specialist in het verzenden van uw pallet met goederen in Nederland en door Europa. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een laadklep waardoor wij doelmatig palletvervoer voor u kunnen verzorgen. Daarnaast beschikken wij over alle benodigde vergunningen die voor het vervoer van uw pallet nodig zijn. Afhankelijk van uw wensen, bieden wij u een passende oplossing voor het verzenden van uw pallet in Nederland en de rest van Europa. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van onze magazijnopslag.

veens-foto-001

Het verzenden van uw pallets door Transporten Veens Herveld

  •         Ook mogelijk om één losse pallet te verzenden
  •         Zowel éénmalig als op vaste basis
  •         Mogelijk om het verzenden van uw pallets dezelfde dag als ook een dag later te laten plaatsvinden
  •         Pallets verzenden in Nederland of naar het buitenland
  •         Veilig en vakkundig transport voor uw goederen

Pallets verzenden in Nederland in één dag

Wilt u een pallet verzenden in Nederland? Afhankelijk van de tijdstippen waarop u de zending aanmeldt en deze kan worden afgehaald door de ontvangende partij, wordt uw pallet dezelfde dag of de volgende ochtend voor 12.00 uur bezorgd.

pallets-verzenden

Betrouwbaar uw pallets laten verzenden in Nederland

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het versturen van uw pallet door Nederland en Europa? Dan bent u bij Transporten Veens Herveld aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het versturen van uw pallet door heel Nederland. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een ruime laadklep, waardoor wij eenvoudig palletvervoer voor u kunnen verzorgen. Hierbij focussen wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. Wij versturen uw bestelde goederen makkelijk, snel en efficiënt naar uw gewenste plek. Wij versturen en vervoeren dagelijks pallets door heel Nederland. Dit doen we voor zeer uiteenlopende bedrijven en ook graag voor uw onderneming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact op.

Kosten pallets verzenden in Nederland

Wij streven ernaar u te allen tijde een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden, met eerlijke tarieven voor het verzenden van uw pallets in Nederland en door Europa. Zo betaalt u niet een standaardprijs per kilogram, per grootte of per gereden kilometer. Aan de hand van een gereduceerd tarief berekenen we een prijs op basis van het aantal gereden uren en het aantal kilometers. Ook het aantal pallets dat we voor u versturen, het gewicht, de afmetingen en de eindbestemming zijn hierbij belangrijke factoren. Per opdracht werken we daarom een gespecificeerde prijsindicatie uit. Daarbij zijn ook de laad- en lostijd, eventuele wachttijden en toeslagen voor avonden, weekenden en feesten van invloed. Benieuwd naar de kosten voor het versturen van een pallet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

veens-herveld1

Voordelen

Waarom een pallettransport via Transporten Veens Herveld?

  •       Gespecialiseerd in het verzenden van (een)pallet(s) in Nederland
  •       Wij staan voor korte lijnen, stiptheid én klantvriendelijkheid
  •       Voor spoedleveringen zijn wij 24/7 bereikbaar
  •       Wij bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding
  •       Makkelijk en snel pallettransport

Contact

Wilt u meer informatie over een spoedtransport of het verzenden van (een) pallet(s) door Transporten Veens Herveld? Wilt u direct een afspraak maken? Neemt u dan contact op voor een oriënterend gesprek met Transporten Veens Herveld via 0488 - 45 14 24 of stuur een e-mail naar info@veensherveld.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten in de contactaanvraag op onze website, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.