Warehousing op- en overslag

Op zoek naar ruimte om uw goederen veilig op te slaan? Transporten Veens Herveld beschikt over een 2200 m2 groot distributiecentrum. Een moderne werkomgeving waar we uw goederen veilig en met zorg behandelen.

Bij Veens Herveld is palletopslag al mogelijk vanaf 1.25 euro per week (vanafprijs op basis van Europallet formaat). Neem contact met ons op via info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor het scherpste aanbod op maat!

warehousing-op-en-overslag-transporten-veens-herveld

Veilige op- en overslag van handelsgoederen

Bij Transporten Veens Herveld is ruime mogelijkheid voor een veilige opslag en overslag van handelsgoederen (volgens de TLN-PD 2000 voorwaarden). In onze verwarmde hal met een hoogte van 11 meter en een oppervlakte van ruim 2.200 m2 zijn er mogelijkheden genoeg om uw producten efficiënt en veilig op te slaan. Wij maken gebruik van de gebruikelijke palletstellingen met liggers voor 4 europaletten met een totaalmassa van maximaal 4 ton per ligger.

In onze stapelbare boxen van 10 m3 kunnen wij uw inboedel of volumineuze goederen opslaan.

veens-foto-004

Blokstapeling, zeecontainers en buitenopslag

Tevens bestaat de mogelijkheid tot blokstapeling van goederen tot 5 ton per m2. Een gedeelte van de hal is namelijk uitgevoerd met een zeer zware vloerconstructie. Ook kunnen wij zeecontainers voor u laden, lossen en opslaan. We hebben ervaring in inpak en ompak werkzaamheden,  labelen, inpakken, samenstellen van zendingen of pallets.

Niet alleen binnenopslag, maar ook buitenopslag behoort tot onze activiteiten. Op ons 10.000 m2 grote op- en overslagterrein behoort labelen, uitsorteren, verpakken, laden en lossen met een kraan of heftruck tot de dagelijkse werkzaamheden.