Container verhuizing

Zoekt u een container voor uw verhuizing? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: een container huren zorgt er namelijk voor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, de transportkosten en extra opties. Geleverd op locatie en weer opgehaald met ons eigen transport. Wel zo gemakkelijk voor u. 

 

Mail direct naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor een superscherp aanbod.

container-verhuizing

Zeer royale inhoud

Onze containers voor uw verhuizing hebben een inhoud van maar liefst 36 m³. Bij ons huurt u voor vaak vergelijkbare tarieven veel meer ruimte voor uw container voor uw verhuizing in vergelijking met andere aanbieders.

Externe afmetingen

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Interne afmetingen

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

Voordelig een container voor uw verhuizing huren

Gaat u binnenkort verhuizen van woning of bedrijf? Dan is een zeecontainer een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container voor de verhuizing bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin, op de oprit of op uw bedrijfsterrein. Onze zeecontainers hebben een enorme inhoud van ruim 36 m³.

container-verhuizing-veensherveld

Perfecte oplossing

Of u nu tijdelijke opslagruimte nodig hebt, goederen wilt verschepen of een mobiele werkplaats wilt creëren, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Hier zijn enkele redenen waarom een container huren voor uw verhuizing bij ons een verstandige keuze is:

·         Flexibiliteit: Een container huren geeft u flexibiliteit. Of het nu voor een paar weken, maanden of zelfs jaren is, wij kunnen een huurtermijn aanbieden die bij uw specifieke situatie past.

·         Kwaliteit en veiligheid: Onze zeecontainers zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan internationale normen en specificaties. Ze zijn duurzaam, waterdicht en beveiligd tegen inbraak, waardoor uw goederen veilig en beschermd zijn tijdens transport of opslag.

·        Betrouwbare levering en ophaling: Wij zorgen voor een efficiënte en betrouwbare levering van de container voor uw verhuizing op de gewenste locatie. Bovendien kunnen we de container ook weer ophalen zodra u deze niet meer nodig hebt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport en kunt u zich richten op uw eigen werkzaamheden.

·        Kostenbesparend: Een container voor uw verhuizing huren is vaak kosteneffectiever dan het aanschaffen van een nieuwe container. U betaalt alleen voor de huurperiode en bespaart op de aanschafkosten, onderhoudskosten en opslagkosten op de lange termijn.

veensherveld-container-verhuur-opslag

Praktische oplossing

Of u nu een particulier bent die extra opslagruimte nodig heeft of een bedrijfseigenaar die goederen over lange afstanden wil verschepen: zeecontainer verhuur is een praktische en voordelige oplossing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van het huren van een zeecontainer bij ons bedrijf. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste container voor uw specifieke behoeften. U kunt natuurlijk ook voor transport, spoedtransport of palletverzending bij ons terecht. 

Contact opnemen over het huren van een container voor uw verhuizing

Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het vinden van de best passende container die perfect aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor een deskundig en bruikbaar advies. Samen nemen we de mogelijkheden door en komen we tot de meest passende oplossing.