Huisraad container huren

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: een huisraad container huren. Deze zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

Bij Veens Herveld Transporten BV kunt u eenvoudig een huisraad container huren. Een huisraad container huren biedt u de nodigde flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u een huisraad container huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw container dan strikt noodzakelijk. Wilt u dat we de container weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de container zo snel mogelijk in.

container-huren2

Multi-inzetbaar

Goed om te weten bij een huisraad container huren is dat deze multi-inzetbaar is en voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Wij leveren aan de particulier en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een opslagcontainer voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de containers ook inzetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan.

Welke maat opslagcontainer is er bij Veens Herveld Transporten BV te huur?

De meest gebruikte containermaat is:

Extern

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Intern

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

huisraad-container-huren

Topkwaliteit huisraad container huren

Wilt u een huisraad container huren? Wij bieden onze klanten een topkwaliteit container voor hun huisraad. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Vraag een offerte aan en u krijgt een transparant overzicht van de investering in het huren van een huisraad container.

De voordelen van het huren van een huisraad container

             Wind- en waterdicht
•             Flexibele oplossing
•             Meestal geen vergunning nodig
•             Levering aan bedrijven én particulieren
•             Op locatie geplaatst door onze transportdienst

Huisraad container huren voor thuis

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf / organisatie? Dan is een huisraad container een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin. Zorg ervoor dat u kiest voor een container met voldoende opslagruimte. Als het blijkt dat u achteraf te weinig ruimte hebt, dan levert dat hinderlijke vertraging en dus stress op tijdens uw verbouwing of verhuizing.

veensherveld-transporten-container

Beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening

Wij zetten ons ervoor in dat u super tevreden bent over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om complete vrachten, distributieritten of spoedtransporten. En dus ook voor een huisraad container huren.

Vergunning benodigd?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een huisraad container. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente te vragen wat de regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook netjes als u vooraf aan de buren doorgeeft dat er een container in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de huisraad container nodig hebt en hoe lang deze blijft staan.