Zeecontainer huren

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: een zeecontainer. Een zeecontainer huren zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

zeecontainer-huren1

Multi-inzetbaar

Goed om te weten bij een zeecontainer huren is dat deze multi-inzetbaar is. Deze kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij leveren aan de particulier, en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een opslagcontainer voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de containers ook inzetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan.

image--1-1

Welke maat zeecontainer is er bij Veens Herveld Transporten BV te huur?

Extern

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Intern

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

De voordelen van het huren van een zeecontainer

•             Wind- en waterdicht

•             Flexibele oplossing

•             Meestal geen vergunning nodig

•             Levering aan bedrijven én particulieren

•             Op locatie geplaatst door onze transportdienst

transportbedrijf1

Beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening

Wij zetten ons ervoor in dat u super tevreden bent over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om complete vrachten, distributieritten of spoedtransporten. En dus ook voor een zeecontainer huren.

Vergunning benodigd?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een zeecontainer. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente navraag te doen naar wat de regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook netjes als u vooraf aan de buren doorgeeft dat er een zeecontainer in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de opslagcontainer nodig hebt en hoe lang deze blijft staan.

 

Zeecontainers huren van hoge kwaliteit

Bij ons kunt u een zeecontainer huren van hoge kwaliteit. Transporten Veens Herveld heeft hoge kwaliteit zeecontainers beschikbaar. Deze zijn gegarandeerd schoon en direct klaar voor verzending. Wilt u meer weten over onze zeecontainers? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Want het is belangrijk dat u een zeecontainer huurt die perfect aansluit bij uw voorliefde en voorkeuren.

Offerte op maat

Snel een scherpe offerte op maat voor een zeecontainer? Mail direct naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor een zeer scherp aanbodBij Veens Herveld Transporten BV kunt u eenvoudig een zeecontainer huren. Een zeecontainer huren biedt flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u een opslagcontainer huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw container dan strikt noodzakelijk. Wilt u dat we de container weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de zeecontainer zo snel mogelijk in.