Pallet transport Nederland

Bent u op zoek naar een partij die het pallet transport door heel Nederland snel en efficiënt voor u verzorgt? Dan hebt u in Transporten Veens Herveld BV de juiste partij gevonden. Door een slimme en effectieve werkwijze versnellen we namelijk het proces van pallet transport in Nederland richting uw klanten.

 

Strakke organisatie

Om precies te weten op welke manier we de zendingen voor uw pallet transport in Nederland doelmatig in kunnen plannen, is een strakke organisatie nodig. Onze distributieprocessen zijn dan ook grotendeels geautomatiseerd. Als klant kunt u daarom online of via EDI precies volgen waar uw zending zich bevindt en wanneer deze op de bestemming aankomt.

 

Pallet transport Nederland in alle formaten

Veens Herveld is dé vervoerder van uw producten verpakt op pallets van alle formaten. Pallets kunnen we op- en overslaan in onze eigen op- en overslagloods. Uw goederen worden snel en vakkundig afgehaald en bezorgd binnen Nederland, België en het Ruhrgebied in Duitsland op de dag die u wenst. Daarnaast leveren we express distributie services voor kleine zendingen van goederen op pallets door heel Nederland tegen concurrerende transparante tarieven. We maken gebruik van verschillende palletmaten, waardoor een kleine zending betrouwbaar en goedkoop verstuurd kan worden.


Pallet transport vanaf één stuks door heel Nederland

De Nederlandse dekking wordt gerealiseerd doordat wij deelnemen aan een netwerk van ruim 300 transportbedrijven. Transporten Veens Herveld is mede hierdoor in staat om dagelijks kleine palletzendingen – één tot zes pallets - naar alle postcodes in Nederland te vervoeren op auto’s die voorzien zijn van een laadklep.  We doen dit zonder afbreuk te doen aan onze kracht als familiebedrijf. De kracht die u ongetwijfeld kunt waarderen. Wij staan voor kwaliteit, tijd en aandacht voor u als klant met een modern wagenpark en persoonlijk contact.

 

Prijzen, kosten en tarieven pallet transport Nederland

Om het pallet transport voor uw goederen voor u uit te voeren, hebben we informatie van u nodig zoals het gewicht, de afmetingen, levertijd, bestemming, afhaallocatie, enzovoorts. Met die informatie kunnen we voor u een prijs berekenen en een offerte voor uw pallet transport in Nederland voor u uitwerken. Wilt u de tarieven voor pallet vervoer direct weten, dan kunt u het beste meteen contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We helpen u graag met het verzenden van uw goederen en producten via pallet transport in heel Nederland.

 

Dagelijks meer dan 50 vrachtwagens voor pallet transport

Elke dag rijden er meer dan 50 wagens van Transporten Veens Herveld op de weg om onder andere goederen op pallets te vervoeren. Transporten Veens Herveld is daarom ook niet afhankelijk van andere vervoerders. Kleine of grote ladingen zijn geen probleem. Transporten Veens Herveld regelt het juiste pallet transport door heel Nederland om aan al uw wensen te voldoen. Vraag direct een offerte aan.

 

Ruime ervaring met pallet transport in Nederland

Transporten Veens Herveld staat voor bijna 110 jaar ervaring met transport, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij hebben alleen Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en blinken onder andere uit in een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het pallet vervoer uitbesteedt, wilt u daar toch geen omkijken meer naar moeten hebben?

 

Contact

Wilt u contact over het laten uitvoeren van uw pallet transport? Ga dan naar deze pagina. Wij zijn ook actief op Facebook en Instagram. Volgt u ons al? Blijf op de hoogte rondom de laatste ontwikkelingen bij Veens Herveld. 

pallettransport-nederland