Meubelopslag container

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: een meubelopslag container. Een meubelopslag container huren zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

 

Snel een scherpe offerte op maat voor een meubelopslag container? Mail direct naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor een zeer scherp aanbod.

Bij Veens Herveld Transporten BV kunt u eenvoudig een meubelopslag container huren. Een meubel opslagcontainer huren biedt flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u een meubelopslag container huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw container dan strikt noodzakelijk. Wilt u dat we de container weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de meubelopslag container zo snel mogelijk in.

Multi-inzetbaar

Goed om te weten bij een meubelopslag container huren is dat deze multi-inzetbaar is. Deze kunt u namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Wij leveren aan de particulier, en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een meubelopslag container voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de containers ook inzetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan.

Welke maat container is er bij Veens Herveld Transporten BV te huur?

De meest gebruikte containermaat is:

Extern

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

 

Intern

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

meubelopslag-container12

Topkwaliteit meubelopslag container huren

Wilt u een meubelopslag container huren? Wij bieden onze klanten een topkwaliteit container. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Vraag een offerte aan en u krijgt een transparant overzicht van de investering in het huren van een meubelopslag container.

De voordelen van het huren van een meubelopslag container

• Wind- en waterdicht

• Flexibele oplossing

• Meestal geen vergunning nodig

• Levering aan bedrijven én particulieren

• Op locatie geplaatst door onze transportdienst

Meubelopslag container huren voor thuis

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf / organisatie? Dan is een meubelopslag container een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin. Zorg ervoor dat u kiest voor een container met voldoende opslagruimte. Als het blijkt dat u achteraf te weinig ruimte hebt, dan levert dat hinderlijke vertraging en dus stress op tijdens uw verbouwing of verhuizing.

truckshow-nederhemert

Beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening

Wij zetten ons ervoor in dat u super tevreden bent over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om complete vrachten, distributieritten of spoedtransporten. En dus ook voor een meubelopslag container huren.

Vergunning benodigd?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een meubelopslag container. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente navraag te doen naar wat de regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook netjes als u vooraf aan de buren doorgeeft dat er een meubelopslag container in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de opslagcontainer nodig hebt en hoe lang deze blijft staan.

meubelopslag-container-1234

Meubelopslag containers huren van hoge kwaliteit

Bij ons kunt u een meubelopslag container huren van hoge kwaliteit. Veens Transporten Herveld heeft hoge kwaliteit containers beschikbaar. Deze zijn gegarandeerd schoon en direct klaar voor verzending. Wilt u meer weten over onze meubelopslag containers? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Want het is belangrijk dat u een meubelopslag container huurt die perfect aansluit bij uw voorliefde en voorkeuren.