Kosten pallet opslag

Wilt u de kosten voor uw pallet opslag weten?  Met onze beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening zetten we ons zo voor de pallet opslag in dat u als klant tevreden bent over het door ons verzorgde logistieke proces.

Wat bepaalt nu eigenlijk de kosten voor pallet opslag? Of u nu een grote distributeur bent, of een relatief klein internetbedrijf, pallet opslag is een veel gevraagde dienstverlening. Soms voor de korte termijn, soms ook langer. Er zijn veel verschillende vormen van palletopslag met wisselende kosten. Kosten voor opslag per week of per maand.


Bij Veens Herveld is palletopslag al mogelijk vanaf 1.25 euro per week (vanafprijs op basis van Europallet). Neem contact met ons op via info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor het scherpste aanbod op maat!

kosten-pallet-opslag

Kosten pallet opslag wisselen

De kosten voor het opslaan van pallets verschillen enorm door de wijze van opslag. Hoe veilig staat uw pallet? En hoe belangrijk is dat? Is het een probleem om tussen de pallets met fruit, met giftige stoffen of met afval te staan? Is het belangrijk dat de pallets beveiligd staan? Beveiligd tegen nieuwsgierige blikken, tegen ongedierte of temperatuurverschillen. Wat doet dat met de inhoud?

Prijzen voor opslag van pallets wisselen

Afhankelijk van deze vragen is het al mogelijk om een palletplaats in een magazijn te krijgen vanaf een betaalbare prijs. De prijzen van pallet opslag bestaan niet alleen uit de opslagkosten. Laat u dus niet verleiden tot de laagste prijs in de opslag zonder ook te kijken naar de handlingskosten.

Veilige opslag van pallets

Veens Transporten Herveld biedt extra beveiligde opslag van pallets aan in de regio Nijmegen - Tiel Dus ben je op zoek naar een palletplaats in een magazijn in de buurt van deze steden dan is ons warehouse een prima optie. Bij Transporten Veens Herveld is pallet opslag al mogelijk vanaf een laag bedrag per week. Neem voor de beste prijs voor uw veilige palletopslag vanaf één stuks gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Gemakkelijk en snel

Ons belangrijkste doel is dat u onze pallet opslag als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Stuk voor stuk superspecialisten die het klappen van de logistieke zweep kennen.

kosten-opslag

Pallet opslag capaciteit

Transporten Veens Herveld beschikt over een grote pallet opslag- en verwerkingscapaciteit om uw pallets op te slaan. In ons magazijn hebben wij genoeg palletplaatsen waar u uw pallets kunt stallen. Hierbij zorgen wij voor de juiste opslag en maatregelen van uw producten. Bevatten uw pallets goederen die onder speciale condities moeten worden opgeslagen? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord tijdens een verhelderend gesprek.

Wat kost pallet opslag?

Wat kost een palletplaats in een magazijn bij Transporten Veens Herveld? In onze pallet opslag kunt al een pallet opslaan voor een laag bedrag per maand. Neem voor prijzen en voorwaarden contact op met één van onze adviseurs. Ook voor bulkopslag pallets kunt u bij ons terecht. De prijzen kunnen verschillen per aanvraag. De opslagkosten worden beïnvloed door het aantal pallets die u wilt opslaan en de afmetingen van de palletplaatsen. Op verzoek kunnen wij uw pallets ophalen en weer retourneren.

veens-herveld-transportbedrijf1

De voordelen op een rijtje:

  • Lange en korte termijn opslag
  • Goed bereikbaar
  • Beveiligd
  • Heftrucks aanwezig
  • Al vanaf één pallet

Centraal gevestigd

Op zoek naar een beveiligde pallet opslag in de buurt van Nijmegen? Kies dan voor de inslag & opslag van uw goederen op pallets bij Transporten Veens Herveld. Direct gesitueerd aan de op- en afritten van de A 15 zijn wij in een oogwenk onderweg voor u. Ons warehouse is gevestigd in Herveld. Een volledig uitgerust magazijn met een ruime oppervlakte. Hiermee kunnen we het orderverwerkingsproces nog verder automatiseren en optimaliseren. Uw pallets zijn in goede handen. Het proces wordt beheerst door één van onze vakkundige personeelsleden. Vanaf het moment van inboeken van uw pallets, vervolgens de handeling in ons warehouse tot en met de uitlevering van uw pallets door één van onze gekwalificeerde chauffeurs. Uitbesteding van al deze logistieke taken geeft u de handen vrij om u te kunnen focussen op de juiste processen binnen uw eigen onderneming. Transporten Veens Herveld ontzorgt en verzorgt, voor al uw transport wensen.

kosten-opslag--1-

Zekerheid en veiligheid bij pallet opslag

Hebt u goederenopslag voor uw bedrijf ruimte nodig door groei, overname, fusie of omdat u meer bedrijfsruimte wilt? Dan wilt u zekerheid over de veiligheid van uw bedrijfsbezit, over de omstandigheden en een schappelijk tarief. U vindt de kwaliteit en prijs die u zoekt bij Transporten Veens Herveld. Uw goederen zijn bij ons veilig in goed uitgeruste en veilige opslagruimtes.

Contact over kosten pallet opslag

Wilt u meer informatie over pallet opslag of andere logistieke diensten door Transporten Veens Herveld? Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met de specialisten van Transporten Veens Herveld of vraag direct een offerte aan via het formulier. Onze mensen helpen u graag verder.