Pallet vervoer

Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal transport en pallet vervoer. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw pallet vervoer een oplossing, of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten.

 

Wij distribueren allerhande goederen, gestapeld op Euro- of Blokpallets, maar ook goederen die niet op een standaard pallet passen. Daarnaast transporteren wij kleinere zendingen ook met spoed met onze koeriersdienst. In overleg met u komen we altijd tot een oplossing, al dan niet met pallet vervoer, voor uw logistieke uitdagingen.

 

Maten voor pallet vervoer

De voornaamste palletmaten die gangbaar zijn in de transportsector zijn Europallets of Blokpallets. Een europallet is 120×80 (L x B) en kan maximaal 750 kilo dragen. Ook zit er statiegeld op deze pallets. Een blokpallet is 120×100 (L x B) en kan maximaal 1000 kilo dragen. Blokpallets zijn meestal wegwerppallets voor eenmalig gebruik. Het is overigens niet verplicht om al uw goederen via pallet vervoer te verzenden. Grotere goederen transporteren we graag via pallet vervoer. Dit zorgt ervoor dat de chauffeur makkelijker kan laden en lossen. En dit minimaliseert ook de kans op schade aan de goederen. 

palletvervoerder

Prijzen, kosten en tarieven pallet vervoer

Om pallet vervoer voor uw goederen voor u uit te voeren, hebben we informatie van u nodig zoals het gewicht, de afmetingen, levertijd, bestemming, afhaallocatie enzovoorts. Met die informatie kunnen we voor u een prijs berekenen en een offerte voor uw palletvervoer voor u uitwerken. Wilt u de tarieven weten voor pallet vervoer direct weten, dan kunt u het beste meteen contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We helpen u graag met het verzenden van uw goederen en producten via pallet vervoer.

 

Dagelijks meer dan 50 vrachtwagens voor pallet vervoer

Elke dag rijden er meer dan 50 wagens van Transporten Veens Herveld op de weg om onder andere goederen op pallets te vervoeren. Transporten Veens Herveld is daarom ook niet afhankelijk van andere vervoerders. Kleine of grote ladingen zijn geen probleem. Transporten Veens Herveld regelt het juiste pallet vervoer om aan al uw wensen te voldoen. Vraag direct een offerte aan.

 

Ruime ervaring met pallet vervoer

Transporten Veens Herveld staat voor bijna 110 jaar ervaring met transport, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij hebben alleen Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en blinken onder andere uit in een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het pallet vervoer uitbesteedt wilt u daar toch geen omkijken meer naar moeten hebben?

vervoer-pallet

Ruime ervaring met pallet vervoer

Transporten Veens Herveld staat voor bijna 110 jaar ervaring met transport, waardoor u ervan uit kunt gaan dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij hebben alleen Nederlandstalige vrachtwagenchauffeurs en blinken onder andere uit in een hoge leverbetrouwbaarheid. Wanneer u het pallet vervoer uitbesteedt wilt u daar toch geen omkijken meer naar moeten hebben?

 

Pallet vervoer vanaf één stuks door heel Nederland en Europa

Onze Europese dekking realiseren we doordat wij deelnemen aan een netwerk van ruim 300 transportbedrijven. Transporten Veens Herveld is mede hierdoor in staat om dagelijks klein pallet vervoer (één tot zes pallets) naar alle postcodes in Nederland en Europa te vervoeren op auto’s die voorzien zijn van een laadklep. We doen dit zonder afbreuk te doen aan onze kracht als familiebedrijf. De kracht die u ongetwijfeld kunt waarderen. Wij staan voor kwaliteit, tijd en aandacht voor u als klant met een modern wagenpark en persoonlijk contact.

 

Voordelen van pallet vervoer via Transporten Veens Herveld

Waarom pallet vervoer via Transporten Veens Herveld?

 

  • Gespecialiseerd in pallet vervoer door heel Nederland
  • Wij staan voor korte lijnen, stiptheid én klantvriendelijkheid
  • Voor spoedleveringen zijn wij 24/7 bereikbaar
  • Wij bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Makkelijk en snel pallet vervoer

 

Contact over pallet vervoer

Wilt u meer informatie over pallet vervoer of spoed pallet transport door Transporten Veens Herveld? Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met Transporten Veens Herveld of vraag direct een offerte aan via het formulier. Onze specialisten helpen u verder.