Opslagboxen huren voor de deur

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u een oplossing: opslagboxen huren voor de deur biedt namelijk de uitkomst. Deze opslagboxen huren voor de deur zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

 

Snel een scherpe offerte op maat voor een opslagcontainer? Mail direct naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor een zeer scherp aanbod.

 

Bij Transporten Veens Herveld BV huurt u eenvoudig een opslagbox om voor uw deur neer te zetten. Een opslagcontainer huren biedt u de nodige flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u opslagboxen voor de deur huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw opslagboxen voor de deur dan strikt noodzakelijk. Wilt u dat we de opslagbox weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de container zo snel mogelijk in.

opslagboxen-huren-voor-de-deur

Multi-inzetbaar

Goed om te weten bij een opslagbox huren voor de deur is dat deze multi-inzetbaar is en voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Wij leveren aan de particulier, en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een opslagcontainer of zeecontainer voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de containers ook huren om in te zetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan.

opslagbox

Welke maat opslagcontainer is er bij Veens Herveld Transporten BV te huur?

De meest gebruikte containermaat is:

 

Extern

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Intern

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

Topkwaliteit opslagboxen huren

Wilt u een opslagbox voor de deur hebben? Wij bieden onze klanten een topkwaliteit opslagbox. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Vraag een offerte aan en u krijgt een transparant overzicht van de investering in het huren van opslagboxen voor de deur.

opslagcontainer-veenshervld

De voordelen van het huren van opslagboxen voor de deur

             Wind- en waterdicht

             Flexibele oplossing

             Meestal geen vergunning nodig

             Levering aan bedrijven én particulieren

             Op locatie geplaatst door onze transportdienst

Opslagboxen huren voor de deur

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf / organisatie? Dan zijn opslagboxen een veilige plek voor de opslag van uw meubels, andere inboedel en inventaris. We bezorgen de containers bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de opslagboxen naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin. Zorg ervoor dat u kiest voor opslagboxen huren voor de deur met voldoende opslagruimte. Als het blijkt dat u achteraf te weinig ruimte hebt, dan levert dat hinderlijke vertraging en dus stress op tijdens uw verbouwing of verhuizing.

veensherveld-mountains

Beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening

Wij zetten ons ervoor in dat u super tevreden bent over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om complete vrachten, distributieritten of spoedtransporten. En dus ook voor opslagboxen huren voor de deur.

container-huren1

Vergunning benodigd voor een opslagcontainer voor de deur?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een opslagbox. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente te vragen wat de regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook netjes als u vooraf aan de buren doorgeeft dat er een opslagbox in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de opslagcontainer nodig hebt en hoe lang deze blijft staan. Hebt u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.