Voordelige pallet opslag

Bent u op zoek naar een veilige en betaalbare opslagruimte voor uw goederen? Transporten Veens Herveld biedt een 2200 m² groot distributiecentrum waar uw goederen met de grootste zorg en veiligheid worden behandeld.

Bij Transporten Veens Herveld hebben we de expertise en faciliteiten om al uw opslagbehoeften te vervullen. Onze voordelige pallet opslag en warehousing is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare opslagpartner. Met ons ervaren team en moderne opslagruimte zorgen we ervoor dat uw goederen altijd in goede handen zijn. Voor een persoonlijk aanbod kunt u contact met ons opnemen via onderstaande button, mailen naar info@veensherveld.nl of bellen naar +31(0)488 45 14 24.

voordelige-pallet-opslag

Betaalbare pallet opslag tarieven

Onze palletopslag is zeer voordelig, met tarieven vanaf slechts €1,25 euro per week voor een Europallet. Deze lage kosten maken ons een uitstekende keuze voor bedrijven die kostenbewust willen zijn zonder in te leveren op kwaliteit en veiligheid. 

veilige-en-efficiente-opslagfaciliteiten

Veilige en efficiënte opslagfaciliteiten

Onze faciliteiten bieden uitgebreide mogelijkheden voor veilige op- en overslag van handelsgoederen. We werken volgens de TLN-PD 2000 voorwaarden, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze verwarmde hal heeft een hoogte van 11 meter en een oppervlakte van 2200 m², wat voldoende ruimte biedt voor een efficiënte en veilige opslag van uw producten. Onze palletstellingen kunnen vier Europaletten dragen, met een maximale massa van vier ton per ligger.

Flexibele opslagopties

 

Bij Transporten Veens Herveld bieden we meer dan alleen palletopslag. Onze hal is geschikt voor blokstapeling van goederen tot vijf ton per m² dankzij de zware vloerconstructie. Daarnaast kunnen we zeecontainers voor u laden, lossen en opslaan. Ons team heeft ruime ervaring in inpak- en ompakwerkzaamheden, labelen, inpakken en het samenstellen van zendingen of pallets, waardoor wij een complete opslagoplossing kunnen bieden.

opslag-veens-voordelig

Binnen- en buitenopslag

Naast binnenopslag beschikken we ook over een groot buitenopslagterrein van 10.000 m². Hier kunnen we diverse logistieke diensten uitvoeren, zoals labelen, uitsorteren, verpakken, laden en lossen met een kraan of heftruck. Ons ruime terrein maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op de behoeften van onze klanten, ongeacht de grootte of aard van de goederen die u wilt opslaan.

Voordelen van voordelige pallet opslag

Bij Transporten Veens Herveld profiteert u van diverse voordelen wanneer u kiest voor onze voordelige pallet opslag. Onze lage tarieven, ruime opslagmogelijkheden en ervaren team zorgen ervoor dat uw goederen altijd veilig en efficiënt worden opgeslagen. Of u nu behoefte heeft aan korte- of langetermijnopslag, wij hebben als transportbedrijf de faciliteiten en expertise om aan uw behoeften te voldoen.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze voordelige pallet opslag? Transporten Veens Herveld biedt een breed scala aan opslagoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Wij staan klaar om u te helpen met al uw opslagvragen en zorgen ervoor dat uw goederen veilig en efficiënt worden opgeslagen. Voor meer informatie of een offerte op maat, kunt u contact met ons opnemen via info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24.