Opbergcontainer huren

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: een opbergcontainer huren. Deze zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

Snel een scherpe offerte op maat voor een opbergcontainer? Mail direct naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor een zeer scherp aanbod!

Bij Veens Herveld Transporten BV kunt u eenvoudig een opbergcontainer huren. Een opbergcontainer huren biedt flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u een opbergcontainer huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw container dan strikt noodzakelijk. Wilt u dat we de container weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de zeecontainer zo snel mogelijk in.

opbergcontainer-huren

Multi-inzetbaar

Het is goed om te weten bij een opbergcontainer huren dat deze multi-inzetbaar is en dat u deze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Wij leveren aan de particulier en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een opbergcontainer voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de containers ook inzetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan.

Welke maat opbergcontainer is er bij Veens Herveld Transporten BV te huur?

De meest gebruikte containermaat is:

Extern

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Intern

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

Topkwaliteit opbergcontainer huren

Wilt u een opbergcontainer huren? Wij bieden u altijd een topkwaliteit container. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Vraag een offerte aan en u krijgt een transparant overzicht van de investering in het huren van een opbergcontainer.

opbergcontainer-huren-veens

De voordelen van het huren van een opbergcontainer

             Wind- en waterdicht
•             Flexibele oplossing
•             Meestal geen vergunning nodig
•             Levering aan bedrijven én particulieren
•             Op locatie geplaatst door onze transportdienst

Opbergcontainer huren voor thuis

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf / organisatie? Dan is een zeecontainer een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin. Zorg ervoor dat u kiest voor een container met voldoende opslagruimte. Als het blijkt dat u achteraf te weinig ruimte hebt, dan levert dat hinderlijke vertraging en dus stress op tijdens uw verbouwing of verhuizing.

veensherveld-cont

Beproefde kwaliteit in logistieke dienstverlening

Wij zetten ons ervoor in dat u super tevreden bent over het door ons verzorgde logistieke proces. Ons belangrijkste doel is dat u onze dienstverlening als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Transporten Veens Herveld is thuis in (inter)nationaal transport. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw transportwensen een oplossing, of het nu gaat om complete vrachten, distributieritten of spoedtransporten. En dus ook voor een opbergcontainer huren.

Vergunning benodigd?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een zeecontainer. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente te vragen wat de regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook tactisch als u vooraf aan uw buren doorgeeft dat er een zeecontainer in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de opbergcontainer nodig hebt en hoe lang deze blijft staan.

Opbergcontainers huren van hoge kwaliteit

Bij ons kunt u een opbergcontainer huren van hoge kwaliteit. Veens Transporten Herveld heeft hoge kwaliteit containers beschikbaar. Deze zijn gegarandeerd schoon en direct klaar voor verzending. Wilt u meer weten over onze opbergcontainers? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Want het is belangrijk dat u een opslagcontainer huurt die perfect aansluit bij uw voorliefde en voorkeuren.