Container huren

Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: huur een container. Deze zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Geleverd op locatie en weer opgehaald met ons eigen transport. 

Snel een scherpe offerte op maat voor een opslagcontainer?
Mail direct naar info@veensherveld.nl of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor een zeer scherp aanbod!

opslagcontainer-toilettaxi1

Zeer royale inhoud

Wij verhuren zeecontainers met een inhoud van maar liefst 36m3. Bij ons huurt u voor vaak vergelijkbare tarieven VEEL MEER OPSLAGRUIMTE in vergelijking tot andere aanbieders!

Externe afmetingen


Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm


Interne afmetingen


Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

image3

Voordelig een container huren

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf? Dan is een zeecontainer een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin, op de oprit of op uw bedrijfsterrein. Onze (zee) containers hebben een enorme inhoud van ruim 36m3.