Container huren

Zoekt u als particulier of bedrijf tijdelijk meer opslagruimte? Transporten Veens Herveld BV heeft voor u de oplossing: huur een container. Deze zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Geleverd op locatie en weer opgehaald met ons eigen transport. Wij kunnen de container bijvoorbeeld plaatsen op uw oprit. 

Snel een scherpe offerte op maat voor een opslagcontainer? Bij ons krijgt u meer opslagruimte en omdat wij een transportbedrijf zijn en rechtstreeks aan u leveren bent u veel voordeliger uit per m². Bovendien is brengen en halen standaard bij onze scherpe all-in prijs inbegrepen!

Mail direct naar
 info@veensherveld.nl of bel (nog sneller antwoord) naar +31(0)488 45 14 24 voor een zeer scherp aanbod!

container-huren

Zeer royale inhoud

Veens Herveld verhuurt zeecontainers met een inhoud van maar liefst 36 m³ (binnenmaat). Bij ons huurt u voor vaak vergelijkbare tarieven VEEL MEER OPSLAGRUIMTE in vergelijking tot andere aanbieders!

Externe afmetingen


Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm


Interne afmetingen


Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

zeecontainer-huren3

Voordelig een container huren

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf? Dan is een zeecontainer een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin, op de oprit of op uw bedrijfsterrein. Onze (zee) containers hebben een enorme inhoud van ruim 36 m³.