Transport van bouwmateriaal

Transporten Veens Herveld is thuis in het transport van bouwmateriaal. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw bouwmaterialenvervoer een oplossing, of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten. 

U zoekt een betrouwbare partij voor het vervoer van bouwmateriaal. Transporten Veens Herveld is thuis in het transport van bouwmateriaal. Transporten Veens Herveld biedt u voor al uw bouwmaterialenvervoer een oplossing, of het nu gaat om compleetvrachten, distributieritten of spoedtransporten. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten transport van bouwmaterialen door heel Nederland. Onze  vrachtwagens zijn geschikt voor het vervoer van vrijwel bijvoorbeeld hout- en glasproducten en kozijnen die in de bouw en bij de aanleg van wegen gebruikt worden. Daarnaast laden en lossen wij met onze kooiaap trailers met gemak zendingen met afwijkende maten en goederen op minder goed bereikbare locaties.

Experts in transport van bouwmateriaal
Kiest u ervoor om het transport van bouwmateriaal door ons te laten verzorgen? Dan kiest u voor ervaring, deskundigheid en gecertificeerde chauffeurs. Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde vervoersdiploma’s en op de hoogte van alle veiligheidseisen. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en een uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Onze klantgerichte Nederlandse chauffeurs en planners zijn goed op elkaar ingesteld en verstaan hun vak als geen ander. Ze begrijpen dat transport van bouwmateriaal meer is dan alleen goederen van A naar B vervoeren.

Transport van bouwmateriaal met de kooiaap
Transporten Veens Herveld vervoert uw materialen voor op de bouw, ongeacht de grootte of zwaarte van de producten. Wij zorgen ervoor dat uw bouwmaterialen op tijd, in de juiste conditie én op de juiste plaats arriveren. Voor transport van bouwmaterialen van en naar bouwplaatsen is de kooiaap onmisbaar. We maken gebruik van de kooiaap om bouwmaterialen op precies de juiste positie op de bouwplaats neer te zetten. Dit maakt het werk op de bouw voor de vaklui aldaar vele malen efficiënter. Onze chauffeurs denken altijd met u als opdrachtgever mee om de goederen zo goed mogelijk te plaatsen.

Gespecialiseerde transporteur
Bouwmaterialen hebben vaak afwijkende vormen en zijn zwaar van gewicht. Daarom is het verstandig om uw zware transport over te laten aan een gespecialiseerde transporteur. Wij hebben veel ervaring met het transporteren van bouwmaterialen naar bouwplaatsen, groothandels en particulieren. Bij Transporten Veens Herveld kunt u onder andere terecht voor het transport van bouwmaterialen. Met veel oog voor klantvriendelijkheid, service en stiptheid verzorgen wij transporten. 

Vakbekwame chauffeurs
Onze vakbekwame chauffeurs kunnen de bouwmaterialen (zoals glas en kozijnen transport) vanaf de zijkant van onze trailers lossen. Dus de afmetingen van de bouwmaterialen vormen nooit een echte hindernis. Dat doen ze met onze kraanauto's met een hefvermogen van 16 ton tot 54 ton per meter en een reikweidte van 15 toto 31.9 meter.

Een modern en duurzaam wagenpark
U de zorgen uit handen nemen is onze ambitie als we -  gaan - samenwerken. Of het nu gaat om enkele pallet of een volle vracht bouwmaterialen. Wij stellen ons flexibel op en verzinnen voor elk vraagstuk de juiste oplossing. We beschikken bij Transporten Veens Herveld Transport over jonge en goed onderhouden voertuigen die voor het merendeel voldoen aan de Euro 6-norm. Wij blijven inzetten op vernieuwing en verduurzaming van ons wagenpark.

Contact over transport van bouwmateriaal 
Wilt u meer informatie  transport van bouwmateriaal door Transporten Veens Herveld? Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek met Transporten Veens Herveld of vraag direct een offerte aan via het formulier. Onze specialisten helpen u verder.

transport-van-bouwmateriaal