Pallet opslag logistiek

Op zoek naar ruimte om uw goederen veilig op te slaan? Veens Herveld beschikt over een groot distributiecentrum waar voor scherpe tarieven palletruimte kan worden ingekocht. 

Op zoek naar ruimte om uw goederen veilig op te slaan? Transporten Veens Herveld beschikt over een 2200 m² groot distributiecentrum. Een moderne werkomgeving waar we uw goederen veilig en met zorg behandelen.

In onze verwarmde hal met een hoogte van 11 meter en een oppervlakte van ruim 2.200 m2 zijn er mogelijkheden genoeg om uw producten efficiënt en veilig op te slaan. Wij maken gebruik van de gebruikelijke palletstellingen met liggers voor 4 europaletten met een totaalmassa van maximaal 4 ton per ligger.

Bij Veens Herveld is palletopslag al mogelijk vanaf 1.25 euro per week (vanafprijs op basis van Europallet formaat). Klik hier om contact met ons op te nemen. Of bel direct naar +31(0)488 45 14 24 of bel naar +31(0)488 45 14 24 voor het scherpste aanbod op maat!

Ons belangrijkste doel is dat u onze pallet opslag als gemakkelijk, snel en vanzelfsprekend ervaart. Om dit doel te behalen, maken we gebruik van goed materieel en uitstekende software. Echter, onze belangrijkste toegevoegde waarde is ons team. Stuk voor stuk superspecialisten die het klappen van de logistieke zweep kennen.

pallet-opslag-logistiek--1-